Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2024

Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğrencilerinden Gün Batımı Otel’e Teknik Gezi

Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği birinci sınıf öğrencilerine, Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY tarafından verilen Kat Hizmetleri dersi kapsamında, öğrencilerimizin bu ders ile ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek üzere Balıkesir/Erdek ilçesinde faaliyet gösteren Gün Batımı Otel’e 14.06.2024 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize gezi süresince Kat Hizmetleri Müdürü Rıdvan AKYOL eşlik etmiştir. AKYOL, öğrencilere önce otel odalarını gezdirmiş ve odaların nasıl temizlendiğini uygulamalı olarak anlatmıştır. Gezide otelin çamaşırhanesini de gezen öğrencilere, çamaşırhanede yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgiler verilmiştir. Kat Hizmetleri biriminde kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgiler de veren AKYOL, kat hizmetlerindeki bir günlük iş planını da detaylı olarak anlatmıştır. Ayrıca AKYOL, kat hizmetlerinde çalışanlar ve kariyer imkanları ile ilgili de bilgiler paylaşmıştır.

Öğrencilerden gelen sorularla devam eden ve yaklaşık 1 saat süren gezimiz, toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin okulda öğrendikleri teorik bilgileri pratik bilgilere dönüştürmeleri açısından son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz. Geziye katılan tüm öğrencilerimize, değerli bilgilerini bizimle paylaşan Kat Hizmetleri Müdürü Rıdvan AKYOL’a ve Gün Batımı Otel’e çok teşekkür ederiz.