Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019

Eskişehir Gezisi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetim Bölümü öğrencileri Öğretim Görevlisi Yasin TURNA ve Yüksekokul Sekreteri Kenan BOZOĞLU ile birlikte Yerel Yönetimler Mevzuatı ve Ruhsat İşleri ve Denetimi” dersleri kapsamında Odunpazarı Belediyesine mesleki gezi düzenledi. Öğrenciler, Odunpazarı Belediyesi ve gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi aldı. Öğrencileri, Meclis Salonu’nda misafir eden Odunpazarı Belediyesi, Ruhsat Denetim ve Zabıta Müdürlüğü çalışmaları hakkında eğitim verdi. Öğrencilere Odunpazarı Belediyesi ve gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Saffet Çelen, Odunpazarı Belediyesi’nin uygulamalarını anlattı. Ruhsat Denetim ve Zabıta Müdürlüğü ile ilgili eğitimler ise birim müdürleri Emre Mekik ve Fikret Uysal tarafından yapıldı. Odunpazarı Belediyesi’nin tecrübelerini gözlemleyen Yerel Yönetim Bölümü öğrencileri, kendilerine bu imkânı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.