Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in Anneler Günü Dolayısıyla Mesajı

Karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz sağlıklı, sağlam ve bilinçli toplumların oluşumunda ve geleceğin şekillendirilmesinde en büyük paya sahiptir. Eğitimli, donanımlı, bilgili, güçlü anneler eğitimli, donanımlı, bilgili ve güçlü bir toplum demektir. Bu sebeple Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak kız öğrencilerimizin eğitimleri konusunda bilhassa hassasiyet gösteriyor, bu alanda kurmuş olduğumuz Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, akademik birimlerimiz ve öğrenci topluluklarımız tarafından gerçekleştirilen programlar ile yarının anneleri olacak ve ülkemize umut olacak kız öğrencilerimizin en donanımlı ve bilinçli yetişmelerinin gayreti içerisindeyiz.

Evlatlarını canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören, tüm hayatını bizlerin iyiliği için harcayan, ayaklarının altına Cennet serilmesine vesile olacak kadar kutsal bir vazifeyi yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, hepsine sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi de sevgi, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir