Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024

Yüksekokulumuzda "Bağımlılık Türleri ve Bağımlılıklardan Korunma Yolları" semineri gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı eşgüdümünde Üniversitemiz meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik ‘Bağımlılık Türleri ve Bağımlılıklardan Korunma Yolları’ başlıklı seminer etkinliği gerçekleştirildi. Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi görevlisi Psikolog Mehmet KARABATAN’ın gerçekleştirdiği etkinlikte bağımlılık türleri, bağımlılık sürecinin nasıl başladığı ve devam ettiği, bağımlılığın fiziksel, psikolojik ve sosyal açılardan verdiği zararlar ve bağımlılıklardan korunma yolları konularında bilgiler paylaşıldı. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.