Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2024

Üniversitemizde Özel Gereksinimli Öğrenci Oryantasyon Programı düzenlendi.

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından 20.09.2024 tarihinde Rektörümüz Sayın İsmail BOZ ile Rektör Yardımcımız Sayın Ebru KAYA MUTLU’nun katılımlarıyla saat 10.00’da bir bilgilendirme toplantısı, saat 11.00’de de özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik bir oryantasyon programı düzenlenmiştir. Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünde görev yapan öğretim elemanları ile Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu birimlerince belirlenen engelli öğrenci danışmanlarının katıldığı toplantıya okulumuzu temsilen Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY katılım sağlamıştır. Toplantıda adı geçen Koordinatörlüğün yaptığı işlerle ilgili bilgiler verilmiş, önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan işlerle ilgili de bilgiler paylaşılmıştır. Toplantıya katılan öğretim elemanlarının görüş ve önerileri ile Rektör ve Rektör yardımcısı hocalarımızın da katkılarıyla devam eden toplantı sonrası üniversitemize yeni kayıt yaptıran özel gereksinimli öğrencilerimize üniversite hayatına uyum süreçlerinin kolaylaştırılması amacıyla bir oryantasyon eğitimi verilmiştir.