Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında "Türkiye'de Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Genç Girişimciler" konulu konferans düzenlendi

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında Balıkesir Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir ile "Türkiye'de Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Genç Girişimciler" konulu konferansta meslek yüksekokulumuzdaki öğrencilerimizle bir ayara geldik.
Öğr. Gör. Burcu Aydemir konuşmasına ülkemizdeki Teknoparkların kuruluş amacını işlevlerini ve Türk ekonomisine katkısını belirtirken. Balıkesir Teknoparkın kuruluş sürecini, hali hazırdaki firmaların durumunu, çalıştıkları alanları değinerek kuruluş bünyesindeki şirketlerin başarı hikayelerini öğrencilerimizle paylaştı. Aydemir genç girişimcilerin öneminden bahsederken bu ekosistem içerisinde nasıl yer bulabileceklerine dair bilgiler verdi.
“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında düzenlenen “Türkiye'de Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Genç Girişimciler” konulu konferans, Okul Müdürümüz Dr. Mehmet Zahid Ecevit’in davetli konuşmacımız Öğr. Gör. Burcu Aydemir’e teşekkür belgesi takdimlerinin ardından sona erdi.