Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024

Okulumuz, Erdek Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısına katıldı.

Erdek Kaymakamı Sayın Abdullah Atakan ATASOY başkanlığında ve ilçenin önde gelen protokol üyelerinin de katılımıyla 31.07.2024 tarihinde ve saat 11.00’de Erdek Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY katılmıştır.

Sayın ATASOY toplantının açılış konuşmasını yaparak sözü Erdek Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ali BÜYÜKTAŞ’a bırakmış, BÜYÜKTAŞ da Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde açılan kurslarla ilgili detaylı bilgiler vermiştir. BÜYÜKTAŞ ayrıca 2024-2025 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan kurslarla ilgili bilgiler de paylaşmıştır. Toplantı, protokol üyeleri ile katılımcıların istek, öneri, görüş ve katkılarının alınması ile sona ermiştir.