Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024

Öğrencilerimizden Bandırma Grand Asya Otel'e Mesleki Uygulama Gezisi

Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında görev yapan Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY tarafından birinci sınıf öğrencilerine verilen Kat Hizmetleri dersi kapsamında öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak üzere Balıkesir/Bandırma'da faaliyet gösteren Grand Asya Oteli'nin Kat Hizmetleri Bölümüne 24.05.2024 tarihinde mesleki uygulama gezisi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz Kat Hizmetleri Müdürü Berrin İŞEN tarafından karşılanmış ve İŞEN kendilerine kat hizmetleri bölümünde yürütülen işler, sorumluluk alanları, çalışma ilkeleri, çalışanlar, temizlik ve hijyen, çamaşırhane yönetimi, kariyer olanakları gibi konularla ilgili bilgiler vermiş ve öğrencilerden gelen soruları yanıtlamıştır. Yaklaşık 2 saat süren mesleki gezide öğrencilerimiz Grand Asya Oteli'ni gezme fırsatı da bulmuşlardır. Uygulama gezimiz öğrencilerimizin Berrin İŞEN'e okulumuz adına çiçek takdim etmesi ile son bulmuştur.

Bu tür etkinliklerin, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratikle pekiştirmeleri ve sektöre dair önemli deneyimler kazanmaları açısından büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Geziye katılan tüm öğrencilerimize ve ev sahipliği yapan Grand Asya Oteli'ne teşekkür ederiz.