Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2024
Gösterim: 70
Erdek/Pınar Otel’in Sous Chef’i Mehmet Yılmaz’ı Ağırladık.
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı birinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Özlem Aydoğdu Atasoy tarafından yürütülen “Gıda Teknolojisi” dersinin “Et ve Et Ürünleri Teknolojisi” konusu kapsamında bölgemizin önde gelen konaklama tesislerinden birisi olan Pınar Otel’in Sous Chef (Su Şefi)’i Mehmet Yılmaz’la bir araya geldi. Söyleşiye kendi kariyer yolculuğunu anlatarak başlayan misafirimiz öğrencilerimize kırmızı etin otel menülerindeki yeri ve önemi hakkında değerli bilgiler verdi. Kırmızı et menüleri hazırlama konusunda önemli ipuçları ve püf noktaları da veren misafirimiz öğrenciler tarafından yöneltilen soruları da yanıtladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşi misafirimize çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Değerli şefimiz Mehmet Yılmaz’a ve öğrencimiz Ayşegül Aygün'e bu güzel söyleşi için Erdek Meslek Yüksekokulu ailesi olarak çok teşekkür ederiz.