Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024

2024 – 2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI

• Ders Kayıtları 09 - 15 Eylül 2024  tarihleri arasında Üniversitemiz   Öğrenci Bilgi Sistemi web sayfasından yapılacaktır.

Kullanıcı Adı : Öğrenci No

Şifre               : Şifrenizi bilmiyorsanız; şifre sıfırla butonu ile kimlik bilgilerinizi girerek yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Not: Kullanıcı Adı ve/veya Şifresini bilmeyen öğrencilerimiz; Öğrenci Bilgi Sistemine E-Devlet üzerinden de giriş yapabilirler.

• Öğrenci Numaranızı bilmiyorsanız öğrenmek için TIKLAYIN!

Not:  Android, IOS, vb. telefon işletim sistemlerinde hatalı ve/veya eksik ders kaydı yapılabilmektedir. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için ders kayıt işlemlerini bilgisayar üzerinden yapmaları önemle duyurulur.

Ders Seçme İşlemleri için Program/Sınıfınızı Seçin..

Sağlık Turizmi İşletmeciliği

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Yerel Yönetimler

Ders kaydında sorun yaşayan öğrencilerimizin Danışman Öğretim Elemanları ve/veya Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.