Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024

Yüksekokulumuzun Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Füsun ESENKAL’dan Erdek Anadolu Lisesi Öğrencilerine Seminer

Erdek ilçe Milli Eğitim Kurumundan Yürütülen “Yaşadığım İlçeyi Tanıyor ve Tanıtıyorum” projesi kapsamında yüksek okul hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Füsun ESENKAL Erdek Anadolu Lisesi Öğrencilerine yönelik olarak “Kültürel Mirasın Önemi ve Erdek’e Yolculuk” adlı seminerini gerçekleştirdi. Kültürel Mirasın korunmasında gençlerin rolünün önemine değinilen seminerde;  Erdek  hem coğrafi hem kültürel miras değerleri ile tanıtıldı.  Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Sinan KARAHAN, Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Aslı SERTKAYA, İlçe Milli Eğitim Özel Büro Eda KARA VE Erdek Öğretmenevi Müdürü Bekir ALKAN tarafından organize edilen seminer kurum yetkililerinin ikramları ile son buldu.