Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022

Yüksekokulumuzda Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Yüksekokulumuzda 17 Mayıs 2022 Salı günü, bölgedeki kurum ve işletmelerin katılımıyla öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliği gerçekleştirildi.  Yüksekokulumuzun bahçesinde açılan stantlarda İŞKUR, Albay Selçuk Malaman Misafirhanesi, Harita Genel Komutanlığı Özel Eğitim Merkez Komutanlığı Kampı, Grand Asya Hotel, Pınar Otel, No 16 Otel, Panderma Port Hotel, Çetin Prestige Resort, Dr. Hayat Destekli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilleri öğrencilerimize kurumlar hakkında tanıtıcı bilgiler verdi. Öğrencilerimiz, gün boyu açık olan stantlarda yaz dönemi ve mezuniyet sonrası çalışma durumu ile 3+1 işyeri uygulaması ile ilgili bilgiler alarak başvuru formları doldurdular.

Kariyer Günleri etkinliği kapsamında öğrencilerimize yönelik üç ayrı seminer de düzenlendi. İŞKUR’dan Uzm. Cihat ÖZEL ve Uzm. Onur POLAT iş bulma süreci, CV hazırlama ve mülakat tekniklerini içeren bir seminer gerçekleştirdi. Ayrıca Bandırma Grand Asya Hotel Genel Müdürü Ömer KURUBAŞ, “Turizm İşletmelerinde Kariyer” ve Güre Dr. Hayat Destekli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kurucuları Mehmet SULUOĞLU ve Esra SULUOĞLU “Sağlık Turizmi İşletmelerinin Bugünü ve Geleceği” başlıklı sunumlar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerler sonrasında yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahid ECEVİT tarafından katılımcılara teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.