Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020

Yüksekokulumuz Kalite Yönetim Sistemi Kurum İç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya; Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ali MAZAK, Müdür Yardımcılarımız Sayın Dr.Öğr.Üyesi Samet ÇEVİK ve Sayın Öğr.Gör. Yasin TURNA, Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Kenan BOZOĞLU'nun yanı sıra akademik personelimiz katıldı.

Toplantıda Dr.Öğr.üyesi Onur Kemal YILMAZ'ın sunumuyla Yüksekokulumuzun Kalite Yönetim Sistemi Çalışmalarına bağlı olarak hazırlanan Kurum İç Değerlendirme Raporu müzakere edildi. Maddeler üzerinde değerlendirilmelerde bulunuldu.

Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ali MAZAK, “Erdek Meslek Yüksekokulu ailesi olarak kalitemizi üst düzeye ulaştırarak, hem öğrencilerimize hem de şehrimize daha iyi hizmet verebilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Enerjimizi zaman zaman başka konulara harcamamızı gerektirse de her sene kalite çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. Şimdi bu sürece daha fazla yoğunlaşarak eğitim ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.