Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023

Yerli Malı Haftası’nda Havva Hocamızdan Öğrencilere Kek İkramı..

Üniversitemizde Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Havva Gözgeç Mutlu öncülüğünde bir tatlı sürpriz gerçekleşti. Dr. Gözgeç-Mutlu, öğrencilerine yönelik düzenlediği etkinlikte geleneksel Türk lezzetlerini vurgulayarak, kendi elleriyle hazırladığı kekleri öğrencilere ikram etti.

Yerli Malı Haftası'nın önemine vurgu yaparak, etkinlikte konuşan Dr. Öğr. Üyesi Havva Gözgeç Mutlu, "Yerli ürünleri tanıtmak ve desteklemek, hem ekonomimize katkı sağlamak hem de kültürümüzü yaşatmak adına büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, bu haftayı bir fırsat bilerek öğrencilerimize kendi ellerimle hazırladığım kekleri ikram etmek istedim." dedi.

Etkinlik sırasında öğrenciler, hem lezzetli keklerin tadını çıkardılar hem de yerli malı ürünlerin önemine dair bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdiler. Dr. Gözgeç-Mutlu'nun hazırladığı kekler, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve etkinlik, sıcak bir atmosferde geçti.

Yerli Malı Haftası'nın, yerli üreticilere destek olma ve yerel ekonomiyi canlandırma amacıyla düzenlendiği bilinciyle, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında farkındalık yaratmada etkili olduğu belirtildi. Bu tatlı etkinlik, hem akademisyenlerin hem de öğrencilerin bir araya gelerek yerli ürünleri daha yakından tanımalarına ve desteklemelerine olanak sağlayan keyifli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.