Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Sağlık Turizmi CRM Sertifika Eğitimi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin Erdek Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören Sağlık Turizmi İşletmeciliği bölümü öğrencileri, Dr. Öğretim Üyesi Havva Gözgeç Mutlu kontrolünde Türkiye'de Sağlık Turizmi Uygulamaları dersi kapsamında önemli bir eğitim aldılar. Dersin hocası tarafından, öğrencilere müşteri ilişkileri yönetimi ile ilgili teorik bilgiler aktarıldıktan sonra, son derste çevrimiçi olarak Sağlık Turizmi yazılım programı geliştiren METO CRM firmasının eğitmeni Orkun Kadir ARIK tarafından öğrencilere yazılım programı üzerinden müşteri ile iletişim kurma ve hasta kayıt metotları aktarıldı. Eğitim sonucunda öğrenciler, Sağlık Turizmi CRM kullanma konusunda eğitim aldılar ve Sağlık Turizmi CRM sertifikasını almaya hak kazandılar. Bu eğitim, öğrencilerin hem teorik bilgiyi hem de uygulamalı becerilerini artırarak sağlık turizmi sektöründe başarılı birer profesyonel olmalarına katkı sağlayacak nitelikteydi. Sağlık turizmi alanında yetişmiş nitelikli insan gücüne olan ihtiyacı karşılamak adına bu tür uygulamalı eğitimlerin önemi giderek artmaktadır.