Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023

Otizm Farkındalık Günü Ekinliğine Yüksekokulumuz Ev Sahipliği yaptı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Sağlık Hizmetleri MYO Terapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ayşegül DEMİR SARIİPEK'in yürüttüğü fidan dikimi projesine yüksekokulumuz ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında Bandırma ve Erdek'te yaşayan otizmli çocuklar ve aileleri ile birlikte okulumuzda fidan dikimi gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Ayşegül DEMİR SARIİPEK konuşmasında otizmin her geçen gün arttığını, günümüzde doğan 36 çocuktan 1'inin otizmli olduğunu ifade etti.

Etkinliğe Sağlık Hizmetleri MYO müdürü Prof. Dr. İbrahim TÜMEN ve yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahid ECEVİT hocamızla birlikte yüksekokul öğretim elemanlarımız ve Fizyoterapi programı öğrencileri ile yüksekokul öğrencilerimiz katıldılar.