Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024

Öğrencilere SPA Turizmi ve Sektör Tecrübeleri Anlatıldı: Uzman Funda Kartal Erdek MYO Öğrencileriyle Buluştu.

Öğrencilere SPA Turizmi ve Sektör Tecrübeleri Anlatıldı:

Uzman Funda Kartal Erdek MYO Öğrencileriyle Buluştu. Erdek Meslek Yüksekokulu Sağlık Turizm İşletmeciliği 1. sınıf öğrencileri, SPA turizmi ve sektördeki deneyimler hakkında bilgi edinmek için online bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya konuk olarak katılan uzman Funda Kartal, öğrencilere sektörün inceliklerini ve kariyer olanaklarını aktardı. Sektörde uzun yıllar deneyim kazanmış olan Kartal, öğrencilere SPA turizminin önemini vurgulayarak, sağlık ve zindelik alanlarında bu tür tesislerin artan popülaritesine dikkat çekti. Kartal, öğrencilere SPA turizmi sektöründe çalışmanın fırsatlarını ve sektördeki güncel gelişmeleri anlatarak, öğrencilerin sektöre olan ilgisini ve bilgi birikimini artırdı. Erdek MYO Sağlık Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, toplantı boyunca Kartal'ın deneyimlerinden ve tavsiyelerinden büyük bir ilgiyle faydalandılar. Özellikle sektördeki pratik bilgiler ve kariyer ipuçları öğrencilerin merakını ve motivasyonunu artırdı.

Toplantının sonunda öğrenciler, Funda Kartal'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelecekteki kariyerlerini şekillendirmek için motive olduklarını belirttiler.