Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020

"BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ" Kitabı Çıktı !

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Melahat YILDIRIM SAÇILIK ve Dr. Öğr. Üyesi Samet ÇEVİK’in editörlüğünü üstlendikleri “Bir Yerin Tabaktaki Kimliği” isimli kitap Detay Yayıncılık etiketiyle çıktı. 81 ilin tek bir yemeğinin hikâyesiyle, kültürel ve toplumsal özellikleriyle, ritüelleriyle detaylı bir şekilde anlatıldığı kitap, Türkiye’nin farklı üniversitelerinde ağırlıklı olarak turizm ve gastronomi alanlarında görev yapmakta olan 82 değerli akademisyenin katkılarıyla oluşturuldu. Kitapta Erdek Meslek Yüksekokulu müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali MAZAK’ın yanı sıra Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Aytaç TOPTAŞ, Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY ve Öğr. Gör. Semih SARIİPEK’in de bölümleri bulunuyor.