Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018

Banvit Basketbol Kulübü'nün Sporcuları Üniversitemize Geldi

Başarıdan başarıya koşan şehrimizin güzide takımı olan Banvit Basketbol Kulübü'nün sporcuları Spor Şenliği kapsamında üniversitemize geldi.

Tezahüratlar eşliğinde karşılanan basketbolcular ilk olarak söyleşide öğrenciler ile bir araya geldi. Basketbol dünyasına dair merak edilenleri birinci ağızdan dinleme şansı elde eden öğrencilerimiz sorularıyla söyleşiye katıldı. Büyük ilgi gören söyleşinin ardından Banvit Basketbol Kulübü'nün sporcularından oluşan takım ve üniversitemiz hocalarından oluşan takım gösteri maçı düzenledi.

Üniversitemiz takımının kazandığı renkli görüntülere sahne olan maç alkışlar ile son buldu. Maç sonunda her iki takımın oyuncuları ve öğrenciler topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.