Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018

Gösterim: 1274

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

 

Balıkesir Valiliği görevine atandığı günden itibaren gençlerin daha nitelikli bir eğitim alması için çaba gösteren ve Balıkesir’de Eğitimin Niteliği’ni Geliştirme Projesi (BENGİ) ile önemli hizmetlere ve başarılara imza atan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı edindiği 26 yıllık devlet hayatı tecrübelerini, Balıkesir ve eğitime dair görüş ve düşüncelerini ve gelecek vizyonunu paylaşmak üzere öğrencilerimiz ile buluştu.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve basın mensupları ve Bandırma protokolü katıldı.

Konuşmasında ilk olarak vali/ mülki idare amiri hakkında ve görev tanımı konusunda bilgiler paylaşan Yazıcı öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Yazıcı, “Mesleğe 26 yıl önce kaymakam olarak başladım. Üniversite hayatım boyunca hep çalıştım. Ben Türk gencinin her şeyi yapabileceğini düşünüyorum. Kendime olan inancımı ve özgüvenimi hiçbir zaman kaybetmedim. Bir şey yapabilmeye karşı inancınız varsa gençler olarak sizler her şeyi yapabilirsiniz. Yaşamın elinden sıyrılıp çıkmak sizin elinizde.” dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden programda Vali Yazıcı iş hayatı boyunca yaşadığı tecrübelerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık iki saat süren söyleşi Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Vali Yazı’cıya teşekkür plaketi ve üniversitemiz anı tabağını takdim etmesi ile sona erdi.


Fotoğraflar