Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024

"3+1 İşyeri Uygulaması" kapsamında İşyeri Takip Çizelgesi Doldurulması Hakkında

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

“3+1 İşyeri Uygulaması” kapsamında öğrencilerimiz tarafından gönderilen İşyeri Takip Çizelgesinin doldurulmasında aşağıda listelenen hatalara rastlanmıştır. Lütfen İşyeri Takip Çizelgesini doldururken uyarılara dikkat ediniz!

• İşyeri Takip Çizelgesi Formlarının Yüksekokulumuzun web sayfasında yer alan formlar içerisinden alınmadığı, Üniversitemizin çeşitli Birimlerinin web sayfasında yer alan formların çıktısının alınarak doldurulduğu tespit edilmiştir.
  • İşyeri Takip Çizelgesinde yer alan YIL / AY bölümlerinin boş bırakıldığı gözlenmiştir.
  • SGK işlemlerinin ay bazında yapılmaktadır. Bazı Formlarda hem Şubat hem Mart ayları tek form üzerinde doldurularak gönderilmiştir. Bu şekilde gönderilen formlar Mart ayı baz alınarak değerlendirilecektir.
  • Bazı Formlarda “Öğrencinin Adı - Soyadı” kısmının boş bırakıldığı görülmüştür.
  • İşyeri Takip Çizelgesinde öğrencinin gittiği günleri (+) işareti konması gerekmektedir. Bazı çizelgelerde (X), (G), (), () vb. harf ve işaretlemelere rastlanılmıştır.
  • Öğrencinin gitmediği günler için ise;
  • Resmi Tatil                 (T)
  • Kişisel İzin                 (K)
  • Hastalık İzni               (H)
  • Özel İzin                     (Ö)
  • Diğer İzin                   (D) (Belirtilmesi gereklidir)
  • Devamsız Günler        ()

harf ve/veya işaretlerine gerektiği şekilde yer verilmediği tespit edilmiştir.

• İşyeri Takip Çizelgesinde hafta tatil (Cumartesi-Pazar) günlerinin boş bırakılıp doldurulmadığı, bazı formlarda çizelgede olmayan (P), (İ) vb. harflerin yazıldığı görülmüştür.
  • Bazı Formlarda “Toplam Gün Sayısı”nın boş bırakıldığı, eksik ve/veya fazla toplandığı belirlenmiştir.
  • İşyeri Takip Çizelgesinde yer alan “Öğrenci Disiplin Durum Bilgisi”nin ya doldurulmadığı veya her iki kısmında doldurulduğu tespit edilmiştir.
  • İşyeri Takip Çizelgesinin doldurulma tarihi mevcut ay bitimini takip eden ilk iş günü olarak doldurulacaktır. Bazı Formlarda çalışılan ayın son günü yazılarak gönderildiği belirlenmiştir.
  • İşyeri Takip Çizelgesinde “İşletme Yetkilisi”nce kaşe vurulup imzalanması gereken bölümün boş bırakıldığı ve bu haliyle Yüksekokulumuza e-Posta gönderildiği tespit edilmiştir.