Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019

Bursa Gezisi

Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı II. Sınıf öğrencilerine Öğr. Gör. Özlem AYDOĞDU ATASOY tarafından verilmekte olan “Rekreasyon ve Animasyon” dersi kapsamında Bursa’ya mesleki bir gezi düzenlenmiştir. Gezinin ana amacı, dersi alan öğrencilerin rekreatif bir faaliyeti planlama ve yönetmelerini sağlayarak, mesleki ilgi, bilgi ve görgülerini artırmaktır. Belli bir plan dahilinde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi personeli eşliğinde yürütülen gezimiz kapsamında sırasıyla Gölyazı-Ağlayan Çınar, Cumalıkızık, Tophane Saat Kulesi, Tophane Surlar, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Cami, Yeşil Cami ve Panaroma 1326 Müzesi ziyaret edilmiştir.