27 Nisan 2020

27/04/2020 Tarihli Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üniversitemiz çeşitleri Birimlerine öğretim üyesi alımına ilişkin duyuru 27 Nisan 2020 tarihli ve 31111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Ülkemizde yaşanan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamındaki mücbir sebepler nedeniyle alınan önlemler kapsamında;

• Birimlerimizde dönüşümlü ve uzaktan çalışma uygulandığından şahsen başvuru yapacak adayların aşağıda belirtilen e-posta adreslerinden gelecekleri günler konusunda teyit alarak şahsen gelmeleri gerekmektedir.

• Postaya verilen başvuruların kargo takip bilgileri, başvuru dilekçeleri ve ilgili belgelerin (belgelerin adayın belirlediği internet adresine yükleme ve aktarma işlemi yaparak e-postada internet adresi/linki belirtilmesi yoluyla) aşağıda belirtilen e-posta adresine  de başvuru süresi içinde gönderilmesi gerekmektedir.

• Belgesi eksik olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Başvuru Başlangıç

:

27.04.2020

Başvuru Bitiş

:

11.05.2020

İLAN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Birim

Erdek Meslek Yüksekokulu

Zeytinli Mahallesi Arif Kalıpsızoğlu Caddesi No:78 10500 Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Erdek/BALIKESİR  e-mail: erdek@bandirma.edu.tr