Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023

Yüksekokulumuzda Kariyer Festivali

Yüksekokulumuzda 12.12.2023 tarihinde "Erdek MYO Kariyer Festivali" gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrencilerimiz ve sektör temsilcilerinden yoğun bir ilgi gösterildi. Etkinlik kapsamında kamu ve özel sektör temsilcileri stant açarak öğrencilerimize kariyer planlama, staj ve iş bulma konularında bilgi verildi. Etkinlikte ayrıca 3 farklı sunum yapıldı.

1. Erdek Kaymakamı Sn. Abdullah Atakan ATASOY: Yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgiler verdi.
  2. İŞKUR uzmanları Sn. İlker TINAY ve Sn. Mürvet ŞİLİT: İŞKUR'un iş bulma süreçleri konusundaki rolünden bahsettiler.
  3. Pınar Otel İK Müdürü Sn. Gamze YÜKSEL ŞAHBAZ: İK süreçleri, iş bulma, iş görüşmeleri gibi konularda öğrencilerimize sektörel tecrübelerini anlattı.

Diğer kariyer festivalinde tekrar bir araya gelmek dileğiyle.